وزیر دادگستری: نظارت تعزیرات باید در راستای حمایت از تولید سالم باشد پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اعلام زمان ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان + عکس کیفیت هوای تهران قابل قبول شد وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال از هوش مصنوعی برای این ۵ کار استفاده نکنید! واکنش وزیر به ضرب و جرح دانش‌آموز قزوینی

وضعیت قرنطینه قم مشخص شد

استاندار قم گفت: باید دنبال راهکاری برویم که امکان‌پذیر، کارآمد و موثر باشد، قم به لحاظ جغرافیایی در نقطه مواصلاًتی ۱۷ استان کشور قرارگرفته و یک نقطه زیارتی و یک جهان شهر به شمار می‌آید، ازاین‌رو اگر می‌شد راهکار قرنطینه را اتخاذ کرد در همان اوایل ما اتخاذ می‌کردیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 24
کد خبر: ۳۶۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ استاندار قم با بیان اینکه این استان قرنطینه نمی‌شود، گفت: قرنطینه کردن قم راهکار موثری برای مقابله با بیماری کرونا نیست و ما باید دنبال راهکار‌های کارآمدتری برویم.

 

بهرام سرمست ظهر امروز در حاشیه جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران در گفتگو با خبرنگاران، اظهار داشت: به لحاظ مدیریتی تصورم این نیست که قرنطینه راهکار مناسبی باشد و تبعات اجتماعی و بار فرهنگی و روانی به برای قم همراه دارد.

 

وی با بیان اینکه از مردم انتظار داریم با رعایت بهداشت فردی به کنترل این بیماری کمک کنند، افزود: تجربه کشور چین در خصوص قرنطینه موفق نبوده و در ابتدای انتشار خبر شیوع کرونا در قم هم موضوع قرنطینه مطرح شد و نظر‌ها نیز متفاوت بود.

 

استاندار قم تصریح کرد: اگر بخواهیم در قم قرنطینه که عملاً امکان‌پذیر نیست را اجرا کنیم، باید جامعه هدف را روشن کنیم، ولی برای همه جمعیت نمی‌توان قرنطینه را اجرا کرد.

 

سرمست در پاسخ به سوالی در خصوص تعطیلی حرم حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران عنوان کرد: اصلاً بنای بستن نداریم و نظرمان مبتنی بر نظر تخصصی مسئولان بهداشتی و درمانی است و اعتقادمان این بوده که اگر طبق تشخیص این مسئولان امکان توسعه، تسری و شیوع این بیماری در اجتماعات بیشتر، و از مدیریت نیز خارج می‌شود، تعطیلی مستلزم هماهنگی‌هایی است که با تولیت‌های این اماکن مقدس انجام شود، که در این خصوص موارد منتقل‌شده است.

 

وی گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار بر این است که ازدحام‌های مختلف اعم از جشن، تشییع‌جنازه و مسابقه‌های ورزشی را به حداقل برسانیم، چراکه محور و اساس برنامه‌ریزی‌های ما سلامتی مردم است، مقرر شده تا تولیت‌های حرم و جمکران ملاحظات بهداشتی را اعمال کنند.

 

استاندار قم تصریح کرد: باید دنبال راهکاری برویم که امکان‌پذیر، کارآمد و موثر باشد، قم به لحاظ جغرافیایی در نقطه مواصلاًتی ۱۷ استان کشور قرارگرفته و یک نقطه زیارتی و یک جهان شهر به شمار می‌آید، ازاین‌رو اگر می‌شد راهکار قرنطینه را اتخاذ کرد در همان اوایل ما اتخاذ می‌کردیم.

 

سرمست با تأکید بر اینکه بهترین اقدام این است که مردم در خانه‌ها بمانند، گفت: مردم باید خودشان را از هرگونه اجتماع دور نگه‌دارند و حداقل حضور را داشته باشند و بهترین و به رسمیت شناخته شدن‌ترین راه نیز همین است.

 

وی خاطرنشان کرد: تاکنون نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه‌ای برای قرنطینه قم نداده و حتی مسئولان بهداشتی استان نیز چنین توصیه و درخواستی را نداشتند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار